19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Craiova: Pavel Badea nu s-a urcat băut la volan

Craiova: Pavel Badea nu s-a urcat băut la volan

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, contrazice cu documente informaţia că ar fi fost prins băut la volan în seara zilei de 11 august. Reamintim că, pe 12 august, în presa locală apărea informaţia că Pavel Badea s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.
Asta s-ar fi întâmplat în seara uilei de 11 august, după meciul dintre CS Universitatea şi Sepsi Sf. Gheorghe(0-1).

Pavel Badea nu s-a urcat băut la volan

Astăzi, la mai bine de la o lună de când a fost oprit în trafic, Pavel Badea a primit rezultatul buletinului de analiză toxicologică. Documentul arată faptul că Pavel Badea nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, în seara zilei de 11august. În plus, Pavel Badea a primit şi un răsuns de la Biroul Rutier, în care i se transmite că nu a încălcat legea.
„Având în vedere rezultatul buletinului de analiză toxicologică, se constată cu nu aţi încălcat eventuale norme legale care să atragă răspunderea penală sau contravenţională”, au precizat oamenii legii.

Mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de mâine a GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...