Acasă Eveniment Româncă cu sute de paşapoarte în bagaj, arestată la Atena

Româncă cu sute de paşapoarte în bagaj, arestată la Atena

-

O româncă de 49 de ani a fost arestată pe Aeroportul Internaţional din Atena, după ce asupra sa au fost găsite 401 paşapoarte şi acte de identitate emise de diferite ţări.
Majoritatea documentelor erau raportate ca fiind furate.
Poliţia aeroportului a descoperit paşapoarte în bagajul de mână al româncei, care venise de la Bucureşti. nu mai puţin de 401 paşapoarte
Femeia, care urmează să compară în faţa unui procuror la Atena, a fost acuzată de posesie ilegală de documente de călătorie aparţinând unor terţi. Poliţia greacă, în colaborare cu autorităţile din străinătate, va continua cercetările cu privire la activităţile în care este implicată aceasta şi posibilii săi complici, potrivit www.ekathimerini.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.