21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Craiova: Protest la Şcoala nr. 29

Craiova: Protest la Şcoala nr. 29

-

La acestă oră, elevii Şcolii nr. 29 „Nicolae Romanescu”, dar şi părinţi şi elevi, protestează faţă de decizia ca unitatea de învăţământ să fie comasată cu Liceul Voltaire.

Potrivit organizatorilor protestului, comasarea celor două şcoli ar duce la schimbarea programului pentru elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 29. De altfel, acesta este principala nemulţumire a elevilor şi părinţilor acestora. Pe lângă elevi, şi părinţii acestora şi profesorii contestă decizia de comasare a celor două unităţi de învăţământ.

Vom reveni cu amănunte.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.