Acasă Eveniment Un român și un fotomodel au fost asasinați pe stradă în Costa...

Un român și un fotomodel au fost asasinați pe stradă în Costa Rica

-

Două persoane au fost asasinate, marţi, în Costa Rica de doi motociclişti. Un român, Ionuţ George Oţeac şi o femeie din Costa Rica, Raquel Maria Gamboa Mora , au decedat, potrivit telenica.

Doi motocicliști s-au oprit marți la prânz lângă mașina în care se afla românul de 38 de ani și fotomodelul de 25 de ani și au deschis focul. Asasinatul a avut loc pe o stradă din orașul Alajuelita. Cei doi suspecți nu au fost prinși de poliţie.

Potrivit teletica.com,românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri internațional, pe relația America de Sud – Europa, dar nu este clar la acest moment dacă a executat vreo pedeapsă cu închisoarea pentru așa ceva. Românul ar fi fost prins atunci, pe aeroport, cu 20 de kilograme de cocaină.

Gamboa Mora era un model din Costa Rica ce poza în reviste de fitness și avea numeroși urmăritori pe rețelele de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunţat puţin după miezul nopţii trecute. Locomotiva, care a luat foc...