Acasă Eveniment Cei trei tineri reţinuţi pentru viol, arestaţi preventiv

Cei trei tineri reţinuţi pentru viol, arestaţi preventiv

-

Cei trei tineri mehedinţeni reţinuţi, ieri, pentru comiterea infracțiunii de viol și complicitate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Ieri, o tânără de 19 ani a anunţat prin 112 că este urmărită de trei bărbați în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin, potrivit Gazetei de Sud.

Tinerii au fost arestaţi preventiv

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți precizează că echipajul a ajuns la fața locului în cinci minute de la sesizare.

La sediul Poliției, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol. A fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri.
Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.
Surse judiciare au declarat că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoștea, însă la întâlnire au venit și cei doi prieteni ai acestuia.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.