Acasă Eveniment Cei trei tineri reţinuţi pentru viol, arestaţi preventiv

Cei trei tineri reţinuţi pentru viol, arestaţi preventiv

-

Cei trei tineri mehedinţeni reţinuţi, ieri, pentru comiterea infracțiunii de viol și complicitate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Ieri, o tânără de 19 ani a anunţat prin 112 că este urmărită de trei bărbați în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin, potrivit Gazetei de Sud.

Tinerii au fost arestaţi preventiv

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți precizează că echipajul a ajuns la fața locului în cinci minute de la sesizare.

La sediul Poliției, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol. A fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri.
Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.
Surse judiciare au declarat că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoștea, însă la întâlnire au venit și cei doi prieteni ai acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...