Acasă Local Mehedinţi Trei tineri, reţinuţi pentru comiterea unui viol

Trei tineri, reţinuţi pentru comiterea unui viol

-

Polițiștii severineni au reținut pentru 24 de ore trei tineri din comuna Bălăcița, bănuiți de infracțiunea de viol și complicitate. Ei au fost identificați de oamenii legii imediat de la sesizarea victimei prin SNUAU 112

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri, de către o tânără că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmarită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.
La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, Mehedinți. Atât apelanta cât și tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate. La sediul poliției victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol. Tânăra a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă retinerea celor trei tineri. Astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.