17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiTrei tineri, reţinuţi pentru comiterea unui viol

Trei tineri, reţinuţi pentru comiterea unui viol

Polițiștii severineni au reținut pentru 24 de ore trei tineri din comuna Bălăcița, bănuiți de infracțiunea de viol și complicitate. Ei au fost identificați de oamenii legii imediat de la sesizarea victimei prin SNUAU 112

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri, de către o tânără că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmarită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.
La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, Mehedinți. Atât apelanta cât și tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate. La sediul poliției victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol. Tânăra a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă retinerea celor trei tineri. Astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS