22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFiul unui consilier local din Argeș a fost ucis în bătaie

Fiul unui consilier local din Argeș a fost ucis în bătaie

Un tânăr de 23 de ani, din Argeș, fiul unui consilier local din Popești, a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten. În urma conflictului, un alt consilier local și doi băieți ai acestuia au fost reținuți, scrie HotNews.

Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, între 7 persoane din comuna Popești, potrivit reprezentanților Poliției Argeș. Conflictul este unul mai vechi, se pare. Bărbații s-au luat la ceartă, iar imediat a început și bătaia.

În urma altercației, două persoane au fost transportate la spital, printre care și fiul unui consilier local. Tânărul de 23 de ani a murit după ce a ajuns la unitatea sanitară.
În acest caz, au fost reținute trei persoane, care vor fi prezentate marți instanței cu propunere de arestare preventivă.

Infracțiuni în Argeș

Polițistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanțele de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele a trei bărbați de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei trei sunt bănuiți că ar fi fost implicați într-o altercație cu alți patru bărbați, pe raza comunei Popești, în urma careia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă. Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere, arată IJP Argeș.

Surse judiciare au declarat, că tânărul sărise în ajutorul unui prieten, cel care se afla în conflict cu un tată și doi fii ai acestuia.

La rândul său, primarul comunei Popești, Ion Mihai, a declarat, corespondentului Mediafax, că bărbatul reținut, alături de cei doi fii, este și el consilier local în comună, aflat la primul mandat.

Raluca-Maria Nedelea

SursaHotNews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS