21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA lovit două maşini şi un poliţist

A lovit două maşini şi un poliţist

Oamenii legii au dispus, duminică, reţinerea unui craiovean de 36 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj. Înainte de a lovi un poliţist, bărbatul ar fi aruncat cu diverse obiecte în două autoturisme parcate pe bulevardul 1 Mai.

„În cursul zilei de ieri (duminică – n.r.), polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a provocat distrugeri la două autoturisme, parcate pe bulevardul 1 Mai. La fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție din cadrul secției, care a identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptelor respective. În timp ce era legitimat, bărbatul respectiv l-a agresat fizic pe unul dintre polițiștii care interveniseră la eveniment. În continuare, cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul secției de poliție“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În final, la locul incidentului a fost trimis încă un echipaj de poliţiști de la Secţia 2.
Tot duminică, oamenii legii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a suspectului. 

Suspectul ar fi fost bătut de poliţişti

Ieri, pe internet, a apărut o înregistrare video făcută după urcarea suspectului în Loganul poliţiştilor. Lângă maşină se observă un bărbat care ţipă la poliţişti. Acesta le cere oamenilor legii să nu-l mai lovească pe suspect, care era pe bancheta din spate, flancat de doi agenţi. Poliţiştii doljeni susţin că vor verifica modul de intervenţie al agenţilor de la Secţia 2.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la modul de intervenţie al poliţiştilor la un eveniment petrecut în cursul zilei de ieri (duminică – n.r.), în Craiova, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost dispuse verificări. Urmează să se stabilească dacă poliţiştii au respectat procedurile legale de intervenţie“, au precizat oamenii legii.

Pe numele craioveanului de 36 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul va fi dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS