17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Acasă Eveniment Cântăreață din Spania, ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic

Cântăreață din Spania, ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic

0
Cântăreață din Spania, ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic


O cântăreaţă de 30 de ani din Spania a fost ucisă chiar pe scenă de un dispozitiv pirotehnic. Joana Sainz a suferit răni grave pe scenă, în timpul unui concert, și a murit apoi la spital.

Tragicul eveniment s-a petrecut sâmbătă seară, la un show susținut în Las Berlanas de Super Hollywood Orchestra, o trupă cu 15 membri, cântăreți și dansatori.
În timp ce grupul era pe scenă, Joana Sainz ar fi fost „lovită în abdomen” de un dispozitiv pirotehnic, potrivit Daily Mail. A fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au reușit să o salveze, notează Daily Mail.
Un clip arată cel puțin nouă membri ai formației dansând și cântând pe scenă. La un moment dat, două dispozitive din fața scenei declanșează artificiile, iar unul dintre ele pare să explodeze. Tânăra se prăbușește pe scenă și colegii ei aleargă să o ajute, concertul fiind întrerupt apoi. Circa 1.000 de persoane erau atunci în fața scenei, potrivit ziarului El Norte de Castilla.

S-a deschis o anchetă

S-a deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. În această etapă, se crede că a fost un fel de eșec în mecanismele efectelor speciale utilizate în timpul spectacolului.

Un purtător de cuvânt al serviciului de urgență 112 a declarat: „A fost primit un apel pentru a raporta un incident pe scena din Las Berlanas (Ávila). Un dispozitiv pirotehnic a explodat pe scenă și o femeie, aparținând orchestrei, a fost rănită și este inconștientă. ‘Garda civilă și medicii au fost avertizați. A fost asistată la fața locului înainte de a fi dus la Complexul de sănătate Ávila. ‘
Corporația municipală din Las Berlanas a postat un omagiu doamnei Sainz pe contul lor de Facebook în această după-amiază.
Ei au spus: „Vrem să transmitem condoleanțele familiei Joanei, fata super grupului Hollywood care a murit ieri, precum și colegilor de grup.
‘R.I.P Johana Sainz. Ești în memoria noastră. ‘