17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Acasă Eveniment Incendiu de proporţii în București. O hală a ars în întregime

Incendiu de proporţii în București. O hală a ars în întregime

0
Incendiu de proporţii în București. O hală a ars în întregime

Un incendiu de proporţii a izbucnit astăzi la o hală de pe strada Biharia, din București, în sectorul 1, în apropierea Aeroportului Băneasa.
Potrivit ISU Bucureşti, la faţa locului au fost trimise 27 mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și doua ambulante SMURD.
Nu au fost persoane surprinse de incendiu, a transmis ISU.
Suprafața afectată măsoară aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Prin sistemul RO ALERT, a fost trimis următorul SMS, la ora 13:21: „Incendiu la o hala industriala din strada Biharia, sector 1, cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona”

Oamenii din Sectorul 1 au fost avertizati prin sistemul RO ALERT: „Luati masuri de adapostire si autoprotectie. Accesati canalele media si aplicatiile din mediul online ale DSU si IGSU pentru mai multe actualizari si informatii despre eveniment”.

Fumul degajat de incendiu este vizibil de la câteva zeci de kilometri. Din cauza fumului cauzat de incendiu, locuitorii din zonă, dar şi de la distante mai mari de focar, au închis toate geamurile.