21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local A sustras o sumă de bani din locuința concubinului

A sustras o sumă de bani din locuința concubinului

-

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a anunţat la poliţie că o femeie de 44 de ani, concubina sa, i-a sustras o sumă de bani din locuință.

Potrivit poliţiştilor, în perioada 23 – 29 august, femeia a pătruns fără drept în locuința bărbatului, de 52 de ani, folosind chei potrivite. Ea i-a sustras suma de 1500 de euro care se afla într-un portofel, în dulapul din camera locuinței.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.