15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRomân, arestat în Germania pentru că şi-a înjunghiat fosta soţie cu şurubelniţa

Român, arestat în Germania pentru că şi-a înjunghiat fosta soţie cu şurubelniţa

Un român de 29 de ani a fost arestat în Germania, după ce și-a atacat fosta soție cu o șurubelniță și a lovit-o cu capul de pământ, într-o parcare din Düsseldorf.

Românul a fost acuzat de procurori de tentativă de omor. Procurorii consideră actul de violență unul extrem, chiar dacă viața femeii nu se află în pericol, relatează rp-online.de.

Unde se aflau cei doi când s-au luat la ceartă

Incidentul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute. Românul de 29 de ani și fosta soție, de 25 de ani, erau în aceeași mașină și s-au luat la ceartă din motive care au rămas necunoscute. După ce și-a lovit fosta soție cu pumnii, bărbatul a înjunghiat-o cu o șurubelniță. Femeia a reușit să coboare din autoturism, dar în stradă a fost atacată din nou de bărbat. Acesta a lovit-o cu pumnii și a izbit-o cu capul de trotuar. Mai multe persoane au fost alertate de țipetele femeii și au intervenit în apărarea ei. În acest timp, agresorul s-a urcat în mașină și a fugit. Femeia a fost dusă la spital, iar starea ei a fost stabilizată, fiind acum în afara oricărui pericol. După incidentul sângeros, agresorul și-a abandonat mașina și s-a ascuns, însă a fost găsit și arestat după câteva zile. Bărbatul se află în arest preventiv, fiind acuzat de tentativă de omor.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS