10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru maşini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui

Patru maşini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui

Patru maşini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Nu sunt persoane rănite, dar traficul se desfăşoară cu greutate, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier este aglomerat, în această dimineaţă, în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi, pe sensul către litoral. Pe Autostrada Soarelui au avut loc două accidente rutiere, în care au fost implicate patru maşini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), cele două accidente au avut loc pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 101.

La această oră, autoturismele sunt staţionate pe banda de urgenţă, însă în zonă s-a format aglomeraţie, informează IGPR. Nu au fost însă persoane rănite în urma celor două evenimente rutiere.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi de Poliţie să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să se asigure la schimbarea benzii de deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS