Acasă Eveniment Dramă pe un drum din Sălaj. Un copil a murit, aţi doi...

Dramă pe un drum din Sălaj. Un copil a murit, aţi doi au fost răniţi

-

Dramă pe un drum din Sălaj. Un copil de 5 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe un drum judeţean, între localităţile Crasna şi Vârşolţ, judeţul Sălaj.

Alte patru persoane, între care doi copii, au fost rănite şi transportate la spital.

Tincuţa Dumuţa, ofiţer în cadrul IPJ Sălaj, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că după accidentul rutier dintre Crasna şi Vârşolţ a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

„Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3.20, un bărbat care a condus un autovehicul dinspre Crasna spre Vârşolţ a depăşit un alt autovehicul şi nu a mai reuşit să revină pe banda sa de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului, un copil de 5 ani a murit, iar alte patru persoane, doi adulţi şi doi copii, de 8, respectiv 11 ani, au fost răniţi. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Tincuţa Dumuţa.

Potrivit acesteia, şoferul a fost testat şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.