Acasă Eveniment Coadă de maşini la vama cu Bulgaria

Coadă de maşini la vama cu Bulgaria

-

Coadă de maşini la vama cu Bulgaria. Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, în această dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă.

Asta pentru că mulţi turişti încercând să ajungă în Bulgaria. Şi pe sensul de intrare în ţară au crescut mult timpii de aşteptare.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, turiştii care ies din România aşteaptă circa 30 de minute, indiferent de categoria de vehicule care tranzitează zona.

Se recomandă tranzitarea tuturor punctelor existe la graniţa cu Bulgaria

De asemenea, cei care intră în România dinspre Bulgaria aşteaptă aproximativ 20 de minute la PTF Negru Vodă.

„Nu sunt blocaje, dar în această perioadă punctul este tranzitat de un număr mare de persoane şi autoturisme şi de aceea timpii de aşteptare cresc”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă, potrivit Mediafax.

Sursa citată menţionează că sunt timpi normali de aşteptare peste tot la punctele de trecere a frontierei.

Autoritatea recomandă tranzitarea tuturor punctelor existe la graniţa cu Bulgaria, respectiv Vama Veche, Ostrov, Negru Vodă, Lipniţa şi Dobromir.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.