26.8 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie îngreunată luni în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse

Circulaţie îngreunată luni în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse

Circulaţia rutieră în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse se va desfăşura luni, între orele 10:00-14:00, alternativ pe câte un sens. Aceasta masura a fost luata ca urmare a efectuării măsurătorilor de planeitate şi rugozitate în vederea recepţiei finale a lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile. Anuntul a fost facut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis sâmbătă AGERPRES.

„Având în vedere finalizarea lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile din punctul de frontieră Giurgiu – Ruse, luni, 12.08.2019, în intervalul orar 10:00 – 14:00, reprezentanţii CNAIR vor efectua măsurători de planeitate şi rugozitate, în vederea efectuării recepţiei finale a lucrărilor.

Aceste măsurători necesare recepţiei finale a lucrărilor presupun instituiri de restricţii a circulaţiei, în sensul că în această perioadă circulaţia se va desfăşura alternativ pe câte un sens.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite temporar. Aceste măsurători sunt absolut necesare şi obligatorii pentru verificarea calităţii lucrărilor efectuate”, se menţionează în comunicat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS