Acasă Actualitate Un mort şi opt răniţi într-un incendiu la un spital

Un mort şi opt răniţi într-un incendiu la un spital

-


O femeie a murit şi alte opt persoane au fost rănite în urma incendiului care a cuprins un spital dintr-o suburbie a Parisului.

Flăcările s-au extins de la un balcon la altul
Flăcările s-au extins de la un balcon la altul

Potrivit Mirror, flăcările s-au extins rapid de la un balcon la altul. Focul a izbucnit miercuri, la ora 23.00, la spitalul ”Henri Mondor” din Creteil (circa 12 kilometri sud-est de centrul Parisului. Martorii au spus că au auzit o „explozie” pe măsură ce focul s-a extins. Pompierii au găsit cadavrul femeii în timp ce s-au luptat ore întregi cu focul, care aparent a pornit la unul dintre etajele superioare.
Flăcările s-au răspândit pe mai multe etaje. Opt persoane, inclusiv cel puțin patru pompieri, au fost rănite.
Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută.
”Regretăm să anunţăm că există un deces”, a scris pe Twitter directorul spitalului ”Henri Mondor”, Martin Hirsch.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.