Acasă Eveniment Fidelitatea ta ne cucereste inimile!

Fidelitatea ta ne cucereste inimile!

-

A mai trecut o lună de la ştirea în care vă anunţam despre impactul pe care l-a avut noua interfaţă a gds.ro şi sesizăm că îţi este pe plac la fel de mult cât ne este şi nouă.

Iată o felicitare tare drăguţă, pe care am primit-o chiar de la prietenul nostru, Google.

Pentru că, undeva acolo te afli şi tu, ţinem să-ţi mulţumim că ne urmăreşti cu regularitate şi să te anunţ că pregătim un concurs prin care îţi răsplătim fidelitatea, aşa că urmăreşte-ne în continuare atât pe site, cât şi pe pagina noastră de Facebook.

Pe frecvenţă cu Radio Sud

Tot cu această ocazie ţinem să mulţumim participanţilor care au fost alături de noi la Petrecerea Radio Sud desfăşurată la Water Park, dar şi ascultătorilor care au fost pe frecvenţă cu noi şi au urmărit live-urile postate pe pagina Radio Sud. Pentru un rezumat al evenimentului, dă CLICK AICI!

Am pregătit pentru tine 3 articole care au fost cele mai citite în luna precedentă :

-cu 40.700 afişări de pagină: Cadavru învelit într-o pătură și legat cu bandă adezivă, găsit într-o grămadă de moloz

Şi nu în cele din urmă, cu 23.500 afişări de pagină: Ce spun managerii de licee despre cele două fete dispărute în Caracal

Acestea fiind scrise, nu uita că te poţi abona să primeşti notificări cu ştirile GDS de ultimă oră, direct de pe site.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.