Acasă Eveniment Doi tineri, răniți grav într-un accident rutier la Frumușei

Doi tineri, răniți grav într-un accident rutier la Frumușei

-

Doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs noaptea trecută pe raza localității gorjene Frumușei, comuna Licurici.

Autoturismul în care se aflau cei doi tineri a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și două echipaje SMURD din cadrul subunităților ISU din Hurezani și Târgu Jiu și o ambulanţă. Medicii au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat două victime de sex masculin în vârstă de 18 respectiv 20 de ani. În urma impactului foarte puternic, pasagerul a rămas încarcerat. Salvatorii militari au intervenit pentru descarcerarea acestuia și acordarea primului ajutor calificat celor două victime. Cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul din Târgu Cărbunești. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...