Acasă Eveniment Doi tineri, răniți grav într-un accident rutier la Frumușei

Doi tineri, răniți grav într-un accident rutier la Frumușei

-

Doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs noaptea trecută pe raza localității gorjene Frumușei, comuna Licurici.

Autoturismul în care se aflau cei doi tineri a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și două echipaje SMURD din cadrul subunităților ISU din Hurezani și Târgu Jiu și o ambulanţă. Medicii au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat două victime de sex masculin în vârstă de 18 respectiv 20 de ani. În urma impactului foarte puternic, pasagerul a rămas încarcerat. Salvatorii militari au intervenit pentru descarcerarea acestuia și acordarea primului ajutor calificat celor două victime. Cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul din Târgu Cărbunești. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.