Acasă Eveniment Incendiul din insula Gran Canaria a scăpat de sub control

Incendiul din insula Gran Canaria a scăpat de sub control

-

Incendiul din insula Gran Canaria a scăpat de sub control. Peste 9.000 de oameni au fost evacuaţi, iar flăcările au distrus până acum 6.000 de hectare de vegetație.

Localnicii au reuşit doar să își salveze animalele. 1.100 de pompieri și militari se luptă cu flăcările din centrul insulei Gran Canaria, sprijiniți din aer de avioane și elicoptere specializate. 
Misiunea lor pare imposibilă deocamdată, pentru că vântul bate puternic, iar flăcările se întind cu repeziciune, potrivit Realitatea.net.
Și nu este singurul loc din Spania afectat de incendii puternice. Jumătate din provinciile Spaniei sunt în alertă în această perioadă, după cum anunță presa spaniolă.

Agenția Spațială Europeană (ESA) a publicat o fotografie color realizată cu un satelit din rețeaua Copernicus în care se vede amploarea incendiului din Gran Canaria.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.