Acasă Eveniment Împuşcături la Mangalia, în plin sezon turistic pe litoral

Împuşcături la Mangalia, în plin sezon turistic pe litoral

-

Împuşcături la Mangalia, în plin sezon turistic pe litoral. Două persoane din Mangalia au ajuns astăzi la spital. Primele informaţii arată că este vorba despre un scandal izbucnit între două tabere.

Circumstanţele sunt deocamdată neclare. Însă, primele informaţii arată că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare şi a tras.
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au spus că până la ajungerea medicilor la locul indicat cele două persoane împuşcate au plecat la spital cu alte mijloace.
Una dintre cele două persoane împuşcate este rănită grav, având o rană în abdomen. Aceasta va fi ridicată de un elicopter de la spital.
Surse locale spun că cealaltă persoană a fost împuşcată în picior, potrivit Mediafax.ro.

Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbaţi a venit peste un alt bărbat, în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc, au spus sursele citate.

Ulterior, IPJ Constanţa a precizat că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a tras.

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.