Acasă Eveniment O tânără a murit, încercând să-și facă selfie pe o stâncă din...

O tânără a murit, încercând să-și facă selfie pe o stâncă din Golful Diamond, în Australia

-

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut în ocean de pe o stâncă celebră încercând să-și facă un selfie la Diamond Bay în Vaucluse, în apropiere de Sydney, scrie Guardian.

Martorii spun că victima ar fi făcut fotografii în momentul în care a alunecat și a căzut de la o înălțime de 30 de metri pe stâncile de la malul oceanului. Femeia, în vârstă de 27 de ani, se pare că locuia în Sydney. În ciuda eforturilor de salvare la care au participat polițiști și medici, un elicopter și echipaje pe apă, tânăra a murit. 

Diamond Bay a ajuns un loc cunoscut pentru amatorii de instantanee selfie, mulți vizitatori sărind gardul de protecție pentru a face poze pe marginea stâncii. Consiliul local din Waverly a adoptat în iunie o hotărâre prin care încerca să pună capăt acțiunilor necugetate ale celor care caută senzații tari și își riscă viața pentru un selfie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.