Acasă Eveniment Scandal cu focuri de armă în parcarea unui club din Mamaia

Scandal cu focuri de armă în parcarea unui club din Mamaia

-

Un bărbat a tras focuri de armă în aer, vineri, într-o altercaţie produsă în faţa unui club din Mamaia , iar un altul a fost rănit, noteaza Mediafax. Potrivit localnicilor, scandalul a pornit între patru persoane şi agenţii de pază ai clubului.

Poliţiştii din Mamaia au fost anunţaţi, vineri dimineaţa, că a avut loc un conflict în zona unui club din staţiune.

Ajunşi la faţa locului, au găsit un bărbat care acuza dureri şi prezenta o hemoragie.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane. In urma acesteia, bărbatul a fost lovit în zona feţei, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane au fugit.

Bărbatul a fost transportat la spital.

De asemenea, poliţiştii au constatat că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniţie neletală.

Imediat au fost instituite filtre rutiere. După aproximativ o jumătate de oră de la incident a fost identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat.

Potrivit IPJ Constanţa, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...