9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițiștii au „răscolit” toate hotelurile din Petroșani pentru a căuta o femeie

Polițiștii au „răscolit” toate hotelurile din Petroșani pentru a căuta o femeie

Polițiștii din municipiul Petroșani au răscolit toate hotelurile din localitate pentru a căuta o femeie. Aceasta a fost dată dispărută de prietenul ei. Femeia, în vârstă de 47 de ani, aflată într-o stare avansată de ebrietate a uitat unde se află. 

Incidentul a avut loc ieri seară, când Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din Lupeni, despre faptul ca prietena sa, de 45 de ani, a plecat spre municipiul Petroșani în cursul zilei și nu a mai revenit acasă.

Bărbatul a precizat că aceasta i-a comunicat ca se află la un hotel din Petroșani, însă recepționerul a refuzat să îi dea relații despre prezența acesteia în hotel. Ulterior femeia nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au demarat de urgență verificări la toate unitățile de cazare din localitate, iar după ce au verificat 8 unități, au reușit sa ia legătura telefonic cu femeia. Aceasta a precizat că se află în apartamentul unui prieten, nu a fost victima a niciunei infracțiuni. Însă, nu poate da alte informații cu privire la adresa exactă, întrucât se află în stare avansată de ebrietate. Aceasta a promis ca se va deplasa ulterior la sediul Poliției, pentru clarificarea situației, potrivit Realitatea de Hunedoara.net.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS