Accident cu 15 victime la Pieleşti. Pompierii au activat Planul Roşu

UPDATE: Potrivit ISU Dolj, şase persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Două persoane au decedat. Alte cinci persoane au refuzat să fie transportate la unitatea medicală. În total, în microbuzul care s-a răsturnat se aflau 13 persoane.

UPDATE: „Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș către Craiova, s-a răsturnat pe partea carosabilă, în una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat”, au explicat poliţiştii doljeni.

Pompierii doljeni intervin în acest moment la un accident grav, produs la intrare în comuna doljeană Pieleşti. Se pare că este vorba de 15 victime, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe şosea. „Accident rutier, 15 victime constiente, în comuna Pieleşti. Intervin Serviciul de Ambulanţă şi Detaşamentele 1 şi 2 Pompieri Craiova. A fost activat Planul Roșu de intervenţie”, au transmis pompierii doljeni.

Planul Roșu de Interventie presupune suplimentarea resurselor medicale la locul accidentului. Se intervine cu două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Dolj.

Vom reveni cu amănunte.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.