Doi copii răniţi în urma unui incendiu la Siliştea Crucii

Doi copii de trei ani şi jumătate şi respectiv 5 ani au suferit arsuri, în această după amiază, după ce în locuinţa în care se aflau a izbucnit un incendiu.

Cei doi fraţi, fetiţa de 3ani şi jumătate, prezenta arsuri la nivelul fetei și cale aeriană, iar băieţelul de 5ani, prezenta arsuri la palme. Coăiii au fost duşi la spitalul din Băileşti. Fratele lor mai mare, de 7 ani, a fost dus la spital pentru investigaţii, deşi nu prezenta arsuri.

La faţa locului a intervenit Secţia Pompieri Băileşti cu două autospeciale. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, la mobilierul din bucătărie și din cele două camere. Incendiul izbucnit de la scăpările de gaze în urma montării necorespunzătoare a butelii. Proprietarul după ce a montat butelia a încercat-o cu flacără deschisă. Gazele scăpate s-au aprins. Proprietarul s-a panicat. Focul s-a extins cu repeziciune la fața de masă și alte materiale combustibile. Incendiul este lichidat în acest moment.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.