17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi morţi şi trei răniţi pe DN 13, în Braşov

Doi morţi şi trei răniţi pe DN 13, în Braşov

Doi bărbaţi au murit, iar două femei şi un copil au fost răniţi, astăzi, în accidentul de pe DN13 Braşov – Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a pătruns pe contrasens, pe un segment de drum în curbă. Maşina a intrat în impact cu un autotren. După producerea accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a informat că, la sosirea echipajelor de descarcerare şi prim-ajutor, trei victime erau încarcerate. Dintre acestea, doi bărbaţi au prezentat leziuni incompatibile cu viaţa.

Copilul care a fost rănit în accident, în vârstă de 3 ani, conştient, a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Rupea şi transportat la spital.

Celelalte două victime, două femei, care prezentau multiple traumatisme. Ele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov. Toate victimele erau ocupanţi ai autoturismului implicat în accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS