10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDescoperirea din pădurea din Caracal, pusă la îndoială

Descoperirea din pădurea din Caracal, pusă la îndoială

În a 6-a zi de anchetă, ultimele descoperiri făcute de criminalişti în pădurea de lângă Caracal sunt puse la îndoială de avocatul angajat de familia Luizei, prima tânără pe care Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o şi i-ar fi incinerat trupul, potrivit stirileprotv.ro

Coincidenţă sau nu, dar după declaraţiile în care acuza o pretinsă muşamalizare a anchetei, avocatul a fost dat afară din casa ororilor de procurorul de caz. Acesta şi-ar fi făcut selfieuri în locul în care au loc percheziţiile, dar şi anumite declaraţii.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat că procurorul de caz i-a interzis acest lucru ”într-un mod ilegal”Avocatul s-a întrebat cum este posibil ca încă să fie urme de cenuşă, deşi în atâtea luni a plouat şi ar fi trebuit să crească vegetaţie.

Din punctul meu de vedere, dacă acele urme de cenuşă şi acele resturi de oase calcinate ar fi stat câteva luni de zile, clar în pădurea de acolo ar fi trebuit să fie astupate de vegetaţie, adică să crească iarbă, să fie astupate de noroi, de ploi. Inclusiv acei saci, păreau curaţi, nu erau cu apă, cu noroi, nici acea cenușă nu părea de mult timp acolo. Nu părea veche. Am această suspiciune că acele probe nu au vechime, ca şi când erau acolo de câteva luni, păreau proaspăt aruncate acolo, vizavi cu vegetaţia, cu ploile care au fost acolo, a explicat avocatul familiei Melencu.

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS