17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArdeleanul care a fost salvat de sub pământ, a murit

Ardeleanul care a fost salvat de sub pământ, a murit

Bărbatul în vârstă de 54 de ani din judeţul Arad, peste care luni s-a prăbuşit un mal de pământ în timpul unor lucrări. Acesta a fost scos după o intervenţie de opt ore a pompierilor, a murit la spital, transmite MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, a declarat, azi, că bărbatul în vârstă de 54 de ani a murit marţi seara. El a fost internat pe Secţia de Anstezie şi Terapie Intensivă.

În cursul zilei de astăzi, urmează să se realizeze autopsia, pentru a se stabili cauzele exacte ale morţii.

Surse medicale au afirmat că bărbatul peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a ajuns la spital după ce a fost scos de pompieri după o intervenţie de opt ore. Acesta aavea o contuzie pulmonară şi un traumatism toraco-abdominal. Bărbatul a avut mai multe organe interne afectate ca urmare a presiunii pământului asupra corpului său.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă in rem. De asemenea, şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad a început o anchetă şi face cercetări. Este vorba despre un accident de muncă.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani fusese prins sub un mal de pământ, la o adâncime de aproximativ trei metri, luni. Accidentul a avut loc în timpul unor lucrări de extindere a reţelei de canalizare în localitatea Gurahonţ, din judeţul Arad. La locul intervenţiei s-au deplasat mai mulţi pompieri, care au reuşit să îl scoată pe bărbat în viaţă după opt ore. La misiune a participat şi fiul bărbatului, care lucrează în cadrul ISU Arad.

Vezi cum a fost salvat bărbatul înainte să moară AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS