10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru morți într-un atac armat la un festival gastronomic din California

Patru morți într-un atac armat la un festival gastronomic din California

În California s-a produs un incident armat la Festivalul Usturoiului din orașul Gilroy. Acesta s-a soldat cu uciderea a patru persoane şi rănirea altor 11, potrivit mediafax

FBI şi poliţia din California au intervenit, duminică după-amiază, la scena unui atac armat desfăşurat la un festival gastronomic din oraşul Gilroy.

O înregistrare haotică pe Twitter, în jurul orei locale 18:00 (ora României, luni, 04:00) arată vizitatorii de la festival fugind panicați.

Centrul Medical Santa Clara Valley din San Jose a confirmat că două victime au fost aduse aici, iar alte două urmează să sosească. Mai multe ambulanțe și vehicule de pompieri au fost trimise la locul unde s-a produs incidentul.

Până la momentul actual numărul victimelor a crescut la 15 persoane rănite și 4 morți, conform polițiștilor.

Un martor ocular, Michael Paz, a declarat că atacatorul avea între 30 și 40 de ani. Acesta era înarmat cu o pușcă de asalt. Atacatorul trăgea în toate părțile fără o țintă fixă.

A venit pregătit să tragă pentru că purta o vestă de protecție, a spus Paz. „Trăgea în stânga, trăgea în dreapta, fără o țintă anume”, a adăugat martorul ocular.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS