9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Patru morți într-un atac armat la un festival gastronomic din California

Patru morți într-un atac armat la un festival gastronomic din California

În California s-a produs un incident armat la Festivalul Usturoiului din orașul Gilroy. Acesta s-a soldat cu uciderea a patru persoane şi rănirea altor 11, potrivit mediafax

FBI şi poliţia din California au intervenit, duminică după-amiază, la scena unui atac armat desfăşurat la un festival gastronomic din oraşul Gilroy.

O înregistrare haotică pe Twitter, în jurul orei locale 18:00 (ora României, luni, 04:00) arată vizitatorii de la festival fugind panicați.

Centrul Medical Santa Clara Valley din San Jose a confirmat că două victime au fost aduse aici, iar alte două urmează să sosească. Mai multe ambulanțe și vehicule de pompieri au fost trimise la locul unde s-a produs incidentul.

Până la momentul actual numărul victimelor a crescut la 15 persoane rănite și 4 morți, conform polițiștilor.

Un martor ocular, Michael Paz, a declarat că atacatorul avea între 30 și 40 de ani. Acesta era înarmat cu o pușcă de asalt. Atacatorul trăgea în toate părțile fără o țintă fixă.

A venit pregătit să tragă pentru că purta o vestă de protecție, a spus Paz. „Trăgea în stânga, trăgea în dreapta, fără o țintă anume”, a adăugat martorul ocular.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...