6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoţii de flori de pe spaţiul public, amendaţi

Hoţii de flori de pe spaţiul public, amendaţi

Hoţii de flori de pe spaţiul public au fost amendaţi de poliţiştii locali, care au desfășurat mai multe acțiuni în municipiul Craiova.
Poliţiştii locali au efectuat acţiuni punctuale pentru depistarea, identificarea și sancționarea persoanelor ce distrug/deteriorează spațiile verzi și materialul dendofloricol existent pe proprietatea publică a Municipiului Craiova, prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace.
Cu această ocazie au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în cunatum total de 7.000 de lei.

A fost prins de poliţiştii locali


Polițiștii locali au beneficiat și de sprijinul cetățenilor care au sesizat prompt la ”telefonul cetățeanului – 0251/984” astfel de fapte contravenționale.
Precizăm că distrugerea/deteriorarea spațiile verzi și materialul dendofloricol existent prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 – 1000 lei pentru persoane fizice și 1000 – 1500 de lei pentru persoane juridice.
Poliția Locală roagă cetățenii să sesizeze, de îndată, la ”telefonul cetățeanului” sau la dispeceratul Poliției Locale (0251/510154) – orice faptă de natura celor menționate mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS