24.4 C
Craiova
sâmbătă, 20 iulie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeSfârșit de iunie incendiar, la Craiova. Seară balcanică la IntenCity, cu Dubioza Kolektiv și Kočani Orkestar

Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova. Seară balcanică la IntenCity, cu Dubioza Kolektiv și Kočani Orkestar

Dubioza Kolektiv este una dintre cele mai așteptate trupe la cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, între 28 și 30 iunie 2024.

Ritmurile frenetice și interacțiunea specială cu publicul fac parte din farmecul irezistibil al trupei care îi cucerește și pe cei mai reticenți spectatori.

Dubioza Kolektiv va urca pe mainstage, sâmbătă, 29 iunie

Dubioza Kolektiv va urca pe mainstage, sâmbătă, 29 iunie, în cea de-a doua seară de festival, dedicată muzicii balcanice.

A fost odată ca niciodată (2003), într-un ținut îndepărtat numit Bosnia și Herțegovina, un grup de prieteni care a decis să formeze o trupă. Dar aceasta nu era o trupă obișnuită și nu s-a format în circumstanțe obișnuite…”

DUBIOZA KOLEKTIV este o trupă rebelă, un fenomen unic al muzicii, care ține publicul în picioare pe ritmuri balcanice cu influențe ska, punk, reggae, electro, hip-hop și care provoacă spectatorii de peste două decenii cu versurile lor inteligente și umor negru despre subiecte tabu.

Ce alți artiști urcă pe scenă în seara balcanică

Seara balcanică va fi completată, la IntenCity, de showul termperamentalei grecoaice Helena Paparizou, de ritmurile lui Damian Drăghici & Brothers, ce promite un spectacol pe cinste și … un invitat surpriză, dar și de ritmurile trupei Kočani Orkestar din Macedonia, devenită celebră și pentru melodia lor „Siki, siki baba”, inclusă pe coloana sonoră a filmului Borat.

Vara aceasta – Be IntenCity, Play IntenCity. Bucură-te de atmosfera electrizantă a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din România – Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz.

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority.

Partener media: Kiss FM.

Toate detaliile despre bilete, line-up și program:

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS