16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCasa de Cultură Traian Demetrescu aduce magia filmului în mijlocul comunității, prin proiectul Urban Movie

Casa de Cultură Traian Demetrescu aduce magia filmului în mijlocul comunității, prin proiectul Urban Movie

În zilele de 28 și 29 iulie, de la ora 21:30, Casa de Cultură Traian Demetrescu (TRADEM), continuă seria filmelor în aer liber URBAN MOVIE. Prin intermediul proiecțiilor de film în aer liber, proiectul Urban Movie aduce bucurie, divertisment și experiențe memorabile pentru toți locuitorii orașului.

„Urban Movie este mai mult decât o simplă serie de proiecții de film. Acest proiect valorizează importanța comunității și oferă oportunitatea de a construi legături puternice între locuitori prin intermediul artei cinematografice”, transmite echipa TRADEM.

În zilele de 28 și 29 iulie, de la ora 21:30, Casa de Cultură Traian Demetrescu vă invită să vă alăturați comunității în Parcul Pușkin, respectiv în Părculețul Teatrului Național ”Marin Sorescu”, pentru a vă bucura de o experiență de cinema în aer liber de neuitat. Este o oportunitate perfectă pentru a petrece serile de vară într-un mod relaxant și plin de emoție, alături de familie și prieteni.

Programul proiecțiilor de film URBAN MOVIE

Pe 28 iulie, în parcul Parcul Pușkin, de la 21:30 va fi proiectat fimul „Belle”, în regia lui Mamoru Hosoda. ”Belle” vorbește despre nevoia noastră, a tuturor, de a fi văzuți, auziți și admirați prin intermediul rețelelor sociale. În spatele unor avataruri stau oameni adevărați, cu problemele și strigătele lor de ajutor. Tot ce trebuie să facem este să încercăm să le auzim, dincolo de zgomotul din jur.

Pe 29 iulie, în părculețul de la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, de la 21:30, craiovenii pot viziona „Conspirație la Cairo”, în regia lui Tarik Sale. ”Conspirație la Cairo” este un thriller politic plasat în Universitatea Al-Azhar din Cairo, epicentrul puterii în islamul sunnit. Adam, fiu de pescar, este primul din familia lui care primește o bursă de studii la Al-Azhar. În prima zi a noului an universitar, Marele Imam se prăbușește și moare în fața studenților adunați în curtea moscheii. O serie de evenimente îl aduc pe Adam în mijlocul luptelor neînduplecate pentru putere, în care sunt implicate serviciile secrete egiptene. Încercând să se infiltreze ca spion în intrigile politice de la universitate, Adam este prins între interesele celor mai mari și reala lui credință într-o lume mai bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS