17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeEficiență și productivitate în ferma ta cu utilajele agricole de la CESIVO Agricultura

Eficiență și productivitate în ferma ta cu utilajele agricole de la CESIVO Agricultura

Mașini de erbicidat BARGAM, combinatoare de primăvară purtate sau tractate, cu lățimi de lucru de la 2.5 m la 15,7 m, de la producători de renume internațional, Ma/Ag Macchine Agricole, Pasto Agricoltura și FARMET, toate pot ajunge în ferma ta cu CESIVO Agricultura – cel mai mare dealer de utilaje agricole din zona Olteniei.

Calitatea tratamentelor la culturile de toamnă, a semănatului la culturile de primăvară (floarea soarelui, porumb, etc.) poate influența semnificativ cantitatea și calitatea producției obținute. Creșterea eficienței și productivității este deosebit de importantă pentru fiecare fermier, iar rolul decisiv în fiecare campanie agricolă îl joacă utilajele performante, ce pot ajunge în ferma ta cu sprijinul CESIVO Agricultura.

Ca să subliniez importanța achiziționării unor utilaje de calitate în orice fermă agricolă, mă voi rezuma doar la un singur exemplu – mașina de erbicidat. Utilizând o mașină de erbicidat dotată cu duze de calitate, computer, GPS, mânecă de aer, obținem o serie de avantaje: doză constantă pe hectar, indiferent de viteza de lucru, o stropire de calitate, uniformă atât pe fața, cât și pe spatele frunzei, închiderea automată la suprapuneri pe secțiuni (section control) sau duze, economie de substanțe, evitarea fitotoxicității sau a suprafețelor rămase neacoperite. Toate acestea înseamnă reducerea costurilor și creșterea producției obținute a precizat Loredana Marinescu, Director Vânzări CESIVO Agricultura.

CESIVO Agricultura, furnizor în zona Olteniei de mașini de erbicidat BARGAM (grup italian de utilaje agricole de înaltă calitate), comercializează mașini de erbicidat purtate, tractate sau autopropulsate, atomizoare purtate sau tractate. Toate mașinile de erbicidat marca BARGAM îndeplinesc standardele internaționale de calitate.

Se pot utiliza cu succes în zonele agricole din regiunea noastră, fiind utilaje agricole recunoscute pentru performanța lor ridicată în sectorul tratării culturilor.

Adaptare la condițiile climatice

În campania agricolă de primăvară, pe terenurile arate în toamnă (ogor) se recomandă, pentru atingerea unei productivități optime, ca pregătirea patului germinativ să se realizeze cu un combinator ușor, vibrocombinator, la o adâncime de lucru de 10-12 cm. Utilizarea grapelor cu discuri, combinatoarelor agresive, a combinatoarelor de miriște, duce la pierderea apei din sol, iar plantele semănate vor răsări mai greu sau neuniform.

CESIVO Agricultura are în portofoliu combinatoare de primăvară purtate sau tractate, cu lățimi de lucru de la 2.5 m la 15,7 m. “Avem în portofoliu 3 producători: Ma/Ag Macchine Agricole și Pasto Agricoltura, din Italia și FARMET, din Cehia. În funcție de tipul de sol, puterea tractorului, suprafața lucrată, alegem combinatorul potrivit” a mai declarat Loredana Marinescu.

Eficiența și productivitatea în ferma ta sunt posibile cu utilajele agricole furnizate de CESIVO Agricultura. Pentru informații și comenzi, ne puteți apela la: 0756 015 021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS