20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePeste 5000 de tipuri de analize medicale la SYNLAB Craiova, inclusiv teste Covid

Peste 5000 de tipuri de analize medicale la SYNLAB Craiova, inclusiv teste Covid

În condiţii de pandemie, grija faţă de sănătate este mai importantă ca niciodată, iar pe lângă testele specifice pentru noul coronavirus, analizele medicale uzuale sunt importante pentru a nu neglija celelalte afecţiuni.

Vestea bună este că România oferă un spectru complet de servicii medicale de laborator pentru medici, clinici şi pentru industria farmaceutică. Iar o altă veste bună este că fiecare craiovean are posibilitatea de a se testa la un centru de recoltare Synlab, în condiţiile în care grupul SYNLAB este lider al pieţei europene pentru servicii de laborator în medicina umană. Prin combinarea reţelelor şi spectrelor extinse de teste de diagnostic inovator, SYNLAB oferă serviciile sale prin laboratoare locale în peste 40 de ţări.

Synlab a reuşit să se extindă şi să îşi consolideze poziţia pe piaţă prin prelucrarea rapidă a testelor, calitatea ridicată a serviciilor, accentul pus pe consilierea personală, siguranţă şi expertiză, diagnostic integrat şi accesibilitatea oferită de asigurarea tuturor serviciilor într-un singur loc.

Teste Covid şi alte 5000 de tipuri de analize

În centrul de recoltare din Craiova, pacienţii pot veni pentru realizarea analizelor de sânge uzuale, dar şi pentru teste speciale. Astfel, în această perioadă de urgenţă medicală, laboratoarele Synlab realizează şi analize SARS-CoV-2 prin RT PCR şi Anticorpi IgG (test cantitativ) anti-domeniu de legare a proteinei spike, anti-N si anti-S (monitorizare postvaccin şi postinfecţie).

La nivel naţional, există peste 40 centre de recoltare de sânge şi laboratoare, în Bucureşti şi 12 judeţe din România, iar grupul are colaboratori în toate cele 41 de judeţe din ţară. Synlab atinge impresionanta cifră de 3.000.000 testepe an, efectuând peste 5000 de tipuri de analize.

Synlab este un colaborator de nădejde pentru spitale private din capitală şi din marile oraşe, pentru peste 300 dintre cele mai importante laboratoare private din România, pentru peste 3000 de medici şi pentru toţi pacienţii care accesează reţeaua sa de centre de recoltare.

Synlab Craiova se află pe Calea Bucureşti, Bloc A13, Sc. 3, Ap 1.

Pacienţii se pot programa direct în centru sau la numărul de telefon 021.9087.

Mai multe detalii despre analizele şi serviciile oferite pot fi găsite pe www.synlab.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS