9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeImplanturi mamare sigure, la Estetic Boutique

Implanturi mamare sigure, la Estetic Boutique

Implanturile mamare au devenit din ce în ce mai populare în rândul femeilor din zilele noastre. Uneori, apelul la o astfel de intervenţie se naşte din dorinţa de a scăpa de un complex vechi. Alteori e doar un impuls către schimbare, pentru a crelte încrederea în sine. Cert este că implanturile mamare au devenit accesibile, în ultimii ani, pentru orice femeie modernă, dar şi mai sigure decât la începuturi.
Noile tipuri de implanturi, realizate dintr-un gel siliconic coeziv, nu se sparg, nu se rup şi au garanţie pe viaţă, explică dr. Gabriel Radu, medic în cadrul spitalului Estetic Boutique.

Implanturile mamare, în topul solicitărilor

Acesta spune că implanturile mamare se află în topul solicitărilor în domeniul chirurgiei plastice.
„Augmentarea sânilor cu implanturi este o intervenţie sigură. Implanturile sunt garantate toată viaţa pacientului, nu prezintă riscuri de spargere sau ruptură. Existau, într-adevăr, astfel de riscuri la implanturile vechi, care se umpleau cu ser fiziologic. Lucrurile, însă, au evoluat. Implanturile folosite la Estetic Boutique sunt făcute dintr-un gel coeziv. Este o capsulă întreagă, nu cu valvă, Nu se umple, nu se dezumflă, se poate trece cu maşina peste ea şi nu se sparge”, spune dr. Radu.

„Recomand mărimi potrivite fiecărei paciente”

Medicul Gabriel Radu spune că recomandarea sa pentru paciente este să aleagă mărimi potrivite fiecăreia şi să nu se avânte, din prima, la mărimi prea mari. „Recomand mereu pacientelor să meargă pe mărimi ce se potrivesc pe toracele lor în momentul în care se operează, să nu meargă pe extreme, să lase spaţiu de manevră, eventual pentru o mărire, mai ales la pacientele tinere, care nu au născut.
Pentru o intervenţie după sarcină, pentru un efect de lifting, e bine să laşi acest spaţiu de manevră şi, dacă schimbi implantul ulterior, să poţi pune şi un implant mai mare. Şi ţesuturile reacţionează mai bine, nu suferă”, transmite specialistul de la Estetic Boutique.

Timpul de recuperare după o intervenţie de implant mamar este de 5-7 zile, în perioada acută, după care se poate relua activitatea treptat. După 60-90 de zile, recuperarea este completa şi deja se poate face şi efort fizic.

Estetic Boutique se află în Craiova, pe strada Petru Rareş, nr. 15.

Telefon: 0742 040 483

Facebook: Estetic Boutique

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS