17.6 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Advertoriale AP Photography: Surprindem viaţa, cu tot ce e mai frumos!

AP Photography: Surprindem viaţa, cu tot ce e mai frumos!

Tânăra echipă AP Photography a dat startul programărilor pentru şedinţele de Crăciun. Cu zâmbete largi, cei doi soţi aflaţi în spatele proiectului foto-video îi invită pe craioveni într-un nou decor magic. Un decor care debordează de spiritul sărbătorilor, unde bucuria și dragostea de viață sunt cei mai așteptați oaspeți.

Anca și Andrei iubesc să surprindă frumusețea clipelor împreună. Poate de aceea au și reușit să prindă rădăcini atât de repede într-un domeniu plin de provocări precum fotografia de eveniment. Prin franchețea și energia lor, cei doi tineri au câștigat rapid încrederea perechilor de miri sau proaspeți părinți care și-au dorit amintiri suprinse de profesioniști.

Momente magice, pentru o viață

Totuși, spre deosebire de nuntă sau botez, ședințele în studio vin cu avantajul unui climat mult mai relaxat. Oamenii nu mai sunt „furați” în vârtejul evenimentelor pe care le organizează și se pot bucura din plin de moment. Iar Anca și Andrei, echipa AP Photography, îi invită să… se joace. Să fie ei înșiși. Să se distreze și să se lase pradă emoției. „Surprindem viața, cu tot ce e mai frumos!”, spune cuplul entuziast. „Iubim să vedem oamenii în cele mai bune momente ale lor, degajați, rupți de griji, bucurându-se împreună cu cei dragi de câteva clipe împreună. Asta se întâmplă aici, în studio, la ședințele tematice. Captăm ceea ce ne dorim să rămână mereu cu ei. Iar Crăciunul e o perioadă specială, cu toții îl iubim.”

Puteţi rezerva o şedinţă-cadou

Pachetul ședinței include minim 30 de fotografii editate și album foto-carte. Anul acesta, echipa AP Photography oferă și posibilitatea de a rezerva o ședință-cadou, care poate fi dăruită unor oameni dragi: „Ne-am gândit că e o idee de cadou chiar originală. Mulți ne gândim ce surprize să le facem celor apropiați de Crăciun. De ce nu le-am oferi cadou o ședință foto? Amintirile vor rămâne mereu cu ei.”

Fie că doriți să faceți cuiva un cadou inedit, fie că vreți să vă bucurați chiar voi de o ședință foto magică, este recomandat să vă grăbiți cu programarea. Îi puteți contacta pe cei de la AP Photography pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0768 500 269.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Ana-Maria Popescu: Este o performanţă la care am visat...

Sportiva Ana-Maria Popescu a scris în această dimineață, într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, că al patrulea său succes în Cupa...

Doi tineri au fost trimiși după gratii pentru condamnări...

Doi tineri, din Gorj, au ajuns în Penitenciar la finalul săptămânii trecute, pentru condamnări definitive la închisoare. Astfel,...

Și beat și fără permis, la volanul unei mașini

Un bărbat, de 39 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a fost depistat la finalul săptămânii trecute în timp ce conducea un autoturism...

Bărbat reținut pentru amenințare și lipsire de libertate, după...

Un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire...

Ana-Maria Popescu a câștigat pentru a patra oară Cupa...

Ana-Maria Popescu a fost desemnată câştigătoarea Cupei Mondiale la spadă pentru a patra oară, potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

O nouă taxă pentru firme, propusă în Parlament

Firmele care au profit brut de cel puțin 1 milion de lei pe an vor fi taxate cu 1% pentru alimentarea unui...