8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeAP Photography: Surprindem viaţa, cu tot ce e mai frumos!

AP Photography: Surprindem viaţa, cu tot ce e mai frumos!

Tânăra echipă AP Photography a dat startul programărilor pentru şedinţele de Crăciun. Cu zâmbete largi, cei doi soţi aflaţi în spatele proiectului foto-video îi invită pe craioveni într-un nou decor magic. Un decor care debordează de spiritul sărbătorilor, unde bucuria și dragostea de viață sunt cei mai așteptați oaspeți.

Anca și Andrei iubesc să surprindă frumusețea clipelor împreună. Poate de aceea au și reușit să prindă rădăcini atât de repede într-un domeniu plin de provocări precum fotografia de eveniment. Prin franchețea și energia lor, cei doi tineri au câștigat rapid încrederea perechilor de miri sau proaspeți părinți care și-au dorit amintiri suprinse de profesioniști.

Momente magice, pentru o viață

Totuși, spre deosebire de nuntă sau botez, ședințele în studio vin cu avantajul unui climat mult mai relaxat. Oamenii nu mai sunt „furați” în vârtejul evenimentelor pe care le organizează și se pot bucura din plin de moment. Iar Anca și Andrei, echipa AP Photography, îi invită să… se joace. Să fie ei înșiși. Să se distreze și să se lase pradă emoției. „Surprindem viața, cu tot ce e mai frumos!”, spune cuplul entuziast. „Iubim să vedem oamenii în cele mai bune momente ale lor, degajați, rupți de griji, bucurându-se împreună cu cei dragi de câteva clipe împreună. Asta se întâmplă aici, în studio, la ședințele tematice. Captăm ceea ce ne dorim să rămână mereu cu ei. Iar Crăciunul e o perioadă specială, cu toții îl iubim.”

Puteţi rezerva o şedinţă-cadou

Pachetul ședinței include minim 30 de fotografii editate și album foto-carte. Anul acesta, echipa AP Photography oferă și posibilitatea de a rezerva o ședință-cadou, care poate fi dăruită unor oameni dragi: „Ne-am gândit că e o idee de cadou chiar originală. Mulți ne gândim ce surprize să le facem celor apropiați de Crăciun. De ce nu le-am oferi cadou o ședință foto? Amintirile vor rămâne mereu cu ei.”

Fie că doriți să faceți cuiva un cadou inedit, fie că vreți să vă bucurați chiar voi de o ședință foto magică, este recomandat să vă grăbiți cu programarea. Îi puteți contacta pe cei de la AP Photography pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0768 500 269.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS