16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Uriașă victorie! SCMU Craiova a câștigat la Dinamo și speră la bronz

Volei (m) / Uriașă victorie! SCMU Craiova a câștigat la Dinamo și speră la bronz

Victorie mare pentru voleibliștii de la SCMU Craiova! Oltenii s-au impus, duminică după masă, pe terenul lui Dinamo cu scorul de 3-1 (25-22, 15-25, 25-22, 25-21) și astfel au restabilit egalitatea la meciuri în finala mică a Diviziei A1. Săptămâna viitoare, în Bănie, cele două echipe vor lupta practic de la zero pentru medalia de bronz, în datele de 6 și 7 mai.

Se pare că eșecul din primul meci cu Dinamo i-a ambiționat extrem de mult pe jucătorii lui Dan Pascu. Aceștia s-au ridicat la un nivel fantastic în disputa a doua cu gruparea bucureșteană și s-au impus fără dubii, total meritat. Startul a fost unul destul de bun, dar totodată și echilibrat. Până la 10-10 s-a mers din aproape în aproape, dar apoi gazdele s-au distanțat. La 14-11, alb-albaștrii au reacționat imediat și au întors soarta jocului în favoarea lor. Finalul de set i-a aparținut Craiovei, care a trecut în față după 25-22.

Alb-albaștrii au gestionat impecabil partea a doua a jocului

Dinamo nu a lăsat la voia întâmplării jocul și a dominat copios actul secund cu SCMU Craiova. Oltenii au fost surprinși în unele momente, iar apoi s-au văzut egalați (25-15). Seturile trei și patru au fost cele mai disputate, dar și o gură de „aer“ proaspăt pentru craioveni. Cu o presiune extrem de mare pe umeri, Lică& co. au luptat pentru fiecare punct, iar la final au fost răsplătiți. După un nou 25-22 în setul trei, a urmat un act patru fantastic, care i-a asigurat lui SCMU victoria în meciul doi cu Dinamo.

SCMU Craiova: Viiber 6 puncte, Hukikevic 6, Călin 13, Lică 14, Lupu 9, Kovacevic 17 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Pereira, Pantic 1, Cîrlogănescu 1.

Dinamo și SCMU Craiova se vor întâlni în meciurile trei și patru în Bănie, în datele de 6-7 mai. Cu două victorii, oltenii își pot asigura medaliile de bronz la finalul acestui sezon.

Citește și: Volei (m) / Eșec pentru SCMU cu Dinamo în primul meci pentru bronz! Azi încercăm revenirea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS