20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Eșec pentru SCMU cu Dinamo în primul meci pentru bronz! Azi încercăm revenirea

Volei (m) / Eșec pentru SCMU cu Dinamo în primul meci pentru bronz! Azi încercăm revenirea

Primul joc dintre Dinamo și SCMU Craiova, din lupta pentru bronz în Divizia A1, s-a încheiat în favoarea bucureștenilor. Sâmbătă după masă, echipa din capitală a trecut de SCMU cu scorul de 3-1 (25-19, 23-25, 25-13, 25-19) și astfel a deschis scorul în seria extrem de importantă pentru medalie. Astăzi va avea loc și meciul al doilea, tot la București (ora 16.00), iar apoi duelul se va muta în Bănie.

Duelul cel mai important rămas de disputat în acest sezon pentru Craiova este cu Dinamo, iar medalia de bronz este ținta principală. Pentru a o obține, însă, este nevoie de trei victorii în duelurile cu echipa bucureșteană, iar începutul nu a fost tocmai cel dorit. Sâmbătă, Dinamo s-a afișat ceva mai bine pe parchet, iar victoria i-a revenit meritat. Craiova a contat în primele două seturi, când a și câștigat unul cu 25-23.

Apoi, ceva s-a întâmplat în jocul oltenilor, iar nimic din ce a fost pregătit nu a mai ieșit. Fosta câștigătoare a Cupei României a defilat în drumul spre 2-1 la seturi, iar în actul al patrulea nu a avut emoții de vreo revenire a oltenilor. S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, dar trupa lui Pascu încearcă astăzi să restabilească egalitatea la victorii.

Citește și: Volei (f) / SCMU Craiova, victorie de moral în meciul orgoliilor cu Știința Bacău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS