10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova și-a făcut din nou treaba cu Unirea Dej și merge în Final Four-ul Cupei

Volei (m) / SCMU Craiova și-a făcut din nou treaba cu Unirea Dej și merge în Final Four-ul Cupei

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au izbutit, joi seară, o nouă victorie în fața formației Unirea Dej și astfel și-a asigurat biletele pentru semifinale. Gruparea olteană s-a impus cu scorul de 3-0 (25-14, 25-14, 25-18) în cel de-al doilea meci direct din Bănie și intră din nou în primele patru echipe din Cupă. Reamintim că cele două formații au ajuns la un acord comun, ca și partida retur, cea care inițial ar fi trebuit să se dispute la Dej, să se desfășoare în Sala Polivalentă din Bănie.

De această dată, Unirea Dej nu a mai contat deloc în meci, craiovenii fiind atenți la joc încă din primele minute. Seturile unu și doi au fost câștigate lejer de alb-albaștri, la 14, iar calificarea era deja în „buzunar“. În actul al treilea, care a fost și ultimul al meciului, a intervenit inevitabil relaxarea, dar trupa lui Pascu nu a cedat inițiativa în niciun moment și a închis meciul cu 25-18.

SCMU Craiova: Viiber 3 puncte, Călin 5, Vinicius 5, Lică 8, Lupu 11, Kovacevic 17 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Telelu 1, Pereira 7 și Dunăreanu 1. Antrenor: Dan Pascu.

Citește și: FIBA / O repriză bună, alta dezastruoasă! SCMU Craiova, eşec drastic cu Cholet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS