20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetFIBA / O repriză bună, alta dezastruoasă! SCMU Craiova, eşec drastic cu Cholet

FIBA / O repriză bună, alta dezastruoasă! SCMU Craiova, eşec drastic cu Cholet

După înfrângerea de pe teren propriu cu FC Porto, de săptămâna trecută, SCMU Craiova s-a deplasat de această dată în Franţa, pentru duelul cu principala favorită a grupei, Cholet Basket. Din păcate, la finalul întâlnirii tabela a arătat o diferenţă destul de mare în favoarea gazdelor, scor 75-56. Partida a contat pentru etapa a doua din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Se pare că misiunea craiovenilor din a doua grupă este una imposibilă, echipele rămase în competiţie fiind la un nivel de joc extrem de bun. Gazdele au controlat prima secvență a întâlnirii și au condus după primele 10 minute de joc cu scorul de 23-17. Băieții lui Stepanovski au strâns rezultatul în actul secund, au jucat cu ceva mai mult curaj, astfel că la pauza mare ecartul de pe tabela de marcaj era doar de o singură posesie, scor 34-32.

Repriză secundă nefastă

Jocul din prima parte a fost unul decent, formaţia lui Stepanovski a stat aproape de adversari şi a dat semne bune. A urmat, însă, o repriză secundă dezastruoasă, în care nimic bun nu au reuşit oltenii. Francezii s-au distanțat la 12 puncte în startul celui de-al treilea sfert, scor 45-33 și s-au menținut la un avantaj liniștitor înaintea secvenței decisive (53-43). Alb-albaștrii nu au mai menținut ritmul în ultimele 10 minute de joc, s-au bâlbâit în atac, iar Cholet a câștigat la pas partida.

Demonte Flannigan a fost principalul remarcat al oltenilor cu 13 puncte și 12 recuperări. Shawn Hopkins a adăugat 11 puncte și 3 recuperări, iar Giordan Watson 10 puncte și 6 pase decisive.

Pentru SCMU Craiova va urma în competiţie un nou duel în deplasare, de data aceasta în Germania, pe terenul formaţiei Chemnitz. Partida va avea loc în luna ianuarie anul viitor, în jurul datei de 10. În schimb, în campionat, alb-albaştrii au deplasare la Cluj la mijlocul săptămânii viitoare, pentru duelul cu UBT.

Citeşte şi: Volei (m) / Primul pas spre Final Four! SCMU Craiova, învingătoare în primul meci cu Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS