16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Primul pas spre Final Four! SCMU Craiova, învingătoare în primul meci cu Dej

Volei (m) / Primul pas spre Final Four! SCMU Craiova, învingătoare în primul meci cu Dej

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a bifat, miercuri seară, o primă victorie importantă în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Formaţia din Bănie a dispus de Unirea Dej cu scorul de 3-1 (19-25, 25-15, 25-19, 25-20) şi astfel are prima opţiune la calificare în Final Four-ul turneului. Meciul al doilea va avea loc tot în Sala Polivalentă din Craiova, joi, de la ora 17.00.

Primul set a fost unul greoi pentru SCMU Craiova, care s-a văzut şi condusă pe tabelă de către formaţia vizitatoare (15-19). Imediat după reluarea jocului, alb-albaştrii au conştientizat că trebuie să se ridice la nivelul unui meci de sferturi şi nu au mai clacat până la finalul disputei. Unirea Dej a fost în permanenţă cu un pas în spatele oltenilor, iar la final tabela a indicat 25-15, 25-19, 25-20 pentru SCMU după o oră și 30 de minute de la primul serviciu.

SCMU Craiova: Viiber 3 puncte, Călin 11, Vinicius 8, Lică 2, Lupu 14, Kovacevic – Diaconescu (L). Au mai intrat: Pereira 17, Georgescu 1 și Cîrlogănescu 1. Antrenor: Dan Pascu.

„Băieţii nu s-au mobilizat încă de la început, au considerat că meciul este uşor şi de aceea startul a fost greoi. Unirea Dej este o echipă greu de bătut, atât aici, cât şi la ei acasă. Apreciez că băieţii au realizat ce se întâmplă în teren, s-au mobilizat, iar apoi au început să joace voleiul pe care-l aşteptam. Sper ca ceea ce s-a întâmplat în primul set să fie o lecţie bună pentru noi, iar pe viitor să facem jocuri bune încă de la început“, a spus Dan Pascu la finalul întâlnirii.

Citeşte şi: Poate acu-i momentul! SCM Craiova joacă joi în fieful Măgurei Cisnădie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS