22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / SCMU Craiova, extrem de aproape de un rezultat excelent la Lugoj

Volei (f) / SCMU Craiova, extrem de aproape de un rezultat excelent la Lugoj

Voleibalistele de la SCMU Craiova au fost la doar câteva puncte distanţă de un rezultat important pe terenul Lugojului, una dintre formaţiile cu pretenţii din acest sezon. Trupa lui Marius Măcicăşan a pierdut cu scorul de 3-1 (23-25, 25-14, 25-17, 29-27) la capătul unui joc disputat, care s-a jucat până la ultima minge.

Craiova a arătat bine în disputa de la Lugoj, iar încrederea a fost la cote înalte în ciuda rezultatelor destul de modeste din startul campionatului. Oltencele le-au luat prin surprindere pe adversare şi au câştigat primul set cu 25-23, producând deja un început surprinzător de partidă. Lugojul, echipa mai valoroasă şi cu mai multă experienţă, a revenit în joc imediat şi şi-a adjudecat seturile doi şi trei la 14, respectiv 17. Actul al partulea a fost extrem de disputat, s-a mers din egal în egal o bună parte din timp, însă, pe final, gazdele au scăpat în învingătoare după 29-27 în prelungiri.

Acesta a fost cel de-al 6-lea eşec al grupării alb-albastre din tot atâtea jocuri disputate şi a rămas doar cu un punct în clasament, pe poziţia a 9-a.

Citeşte şi: Meci de poveste la Rapid! Scoruri record, tensiune și victorie superbă pentru SCMU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS