9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / SCMU Craiova nu a obţinut nimic din disputa cu Voluntari

Volei (f) / SCMU Craiova nu a obţinut nimic din disputa cu Voluntari

Voleibalistele de la SCMU Craiova au pierdut şi cel de-al treilea meci din noul sezon al Diviziei A1, scor 0-3 cu Voluntari, una dintre echipele puternice din campionat. Disputa a contat pentru etapa a treia.

Chiar dacă nu a bifat niciun succes până în prezent şi nu a luat nici măcar un punct, gruparea din Bănie are o scuză: a jucat cu trei dintre cele mai valoroase echipe din Divizia A1! Obiectivul Craiovei pentru acest sezon este accederea în play-off, iar pentru a reuşi acest lucru este nevoie de rezultate bune în partidele cu echipele de acelaşi nivel. Pentru moment, trupa lui Măcicăşan lucrează din greu la capitolul omogenizare, iar toate aceste dueluri cu primele echipe ale campionatului contează extrem de mult pentru „sudarea“ totală a lotului alb-albastru.

Meciul cu Voluntari, de miercuri seară, a fost unul la îndemâna formaţiei ilfovene. SCMU a pus probleme doar în primul set, când a ajuns la 19 puncte. În rest, gruparea vizitatoare a controlat jocul şi şi-a adjudecat şi restul seturilor la 12, respectiv 16.

Pentru SCMU Craiova va urma un meci extrem de important pe terenul unei contracandidate la play-off, CSM Bucureşti

Citeşte şi: Nu e minune, au învins cei mai buni! SCMU Craiova a „îngenuncheat“ marele Fenerbahce

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS