17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / SCMU Craiova a luat doar un set în manşa tur cu Dinamo cu Cupă

Volei (f) / SCMU Craiova a luat doar un set în manşa tur cu Dinamo cu Cupă

Echipa feminină de volei a Craiovei a debutat în noul sezon competiţional miercuri după masă, la Dinamo, în Cupa României. Din păcate, rezultatul final nu a fost unul pe placul tuturor, gruparea bucureşteană impunându-se cu scorul de 3-1 (25-18, 25-22, 23-25, 25-16). Chiar şi în aceste condiţii, calificarea nu este încheiată, pentru că în luna decembrie va avea loc şi returul din Bănie.

Startul de meci a fost echilibrat, cele două formaţii au jucat cu încredere şi au încercat să-şi surprindă adversara. Pe parcurs, gazdele s-au desprins decisiv şi au trecut în avantaj pe tabelă, scor 25-18. Actul secund a fost câştigat şi la mai mare luptă de către Dinamo, 25-22, asta înainte ca SCMU să relaseze meciul cu un set obţinut la limită (25-23). Setul al patrulea a fost şi ultimul, dinamovistele jucând perfect şi încheind partida cu 25-16.

La partida din sala „Dinamo“ au asistat micutele voleibaliste de la echipa SCV Craiova, care au cântat şi le-au încurajat pe fetele lui Marius Măcicăşan din primul şi până în ultimul minut.

Citeşte şi: Seară de vis în Bănie! SCMU Craiova a învins Norrkoping și domină grupa H din FIBA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS