14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, din nou triumfătoare la Memorialul „Radu Zamfirescu“

SCMU Craiova, din nou triumfătoare la Memorialul „Radu Zamfirescu“

Voleibaliștii de la SCMU Craiova se mișcă excelent în amicalele din această perioadă. După victoriile din Macedonia, de săptămâna trecută, băieții lui Pascu au câștigat și toate partidele din cadrul Memorialului „Radu Zamfirescu“, disputat la Craiova, în Sala Polivalentă.

SCMU a trecut, pe rând, de Zalău, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-23, 26-16), de Universitatea Cluj, 3-0 (25-17, 25-22, 25-18) și în ultima zi de Steaua București, tot cu 3-0 (25-13, 25-22, 25-20). Toate aceste victorii i-au adus Craiovei încă o dată Cupa „Radu Zamfirescu“, dar și un plus la moral înaintea disputelor oficiale din Supercupa României. Pe locul 3al treilea s-a clasat SCM Zalău.

Pentru SCMU Craiova au evoluat: Laurențiu Lică, Andrei Georgescu, Maxson Pereira, Vinicius Santos, Filip Kovacevic, Dimitrije Pantic, Ionuț Telelu, Sergiu Diaconescu, Robert Viiber, Andrei Cârlogănescu, Robert Călin, Ștefan Lupu, Gabriel Dunăreanu. Antrenori: Dan Pascu, Claudiu Mitru.

MVP-ul turneului a fost desemnat Laurențiu Lică (SCM Universitatea Craiova), cel mai bun ridicător Robert Viiber (SCM Universitatea Craiova) și cel mai bun trăgător, Ciprian Matei (Steaua București).

Citește și: Super revenire după accidentare! Jaqueline Cristian e în semifinale la Le Neubourg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS