13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova a luat doar un set la Rapid, dar nu şi puncte

SCMU Craiova a luat doar un set la Rapid, dar nu şi puncte

Voleibalistele de la SCMU Craiova au disputat, duminică, în devans, partida de la Rapid, din cadrul grupei 5-8 din Divizia A1. Formaţia pregătită de Lucian Zlotea nu a izbutit să câştige niciun punct, chiar dacă a câştigat primul set, şi a pierdut cu scorul de 3-1 (21-25, 25-8, 25-13, 25-18), la capătul unui joc destul de disputat.

Gruparea alb-albastră a făcut un prim set excelent la Bucureşti şi le-au luat tare pe rapidiste încă de la început. De la scorul de 5-5, oltencele au luat 10 puncte, în timp ce gazdele au punctat o singură dată pe tabelă. Pe finalul setului, jucătoarele de la Rapid au avut o mică revenire, dar nu au reuşit să şi întoarcă soarta setului în favoarea lor. Imediat de la reluare, gazdele au pus multă presiune şi au jucat agresiv, iar craiovencele nu au mai făcut faţă. După ce a cedat la 9 actul secund, SCMU nu a avut replică nici în setul trei, 13-25. A urmat un al patrulea act ceva mai echilibrat, dar bucureştencele au luat avans din nou şi au închis meciul cu 25-18.

Pentru echipa Craiovei va urma un meci cu Dinamo, undeva la mijlocul lunii aprilie. Data şi ora de disputare se vor anunţa ulterior.

Citeşte şi: Victorie „cât o medalie“! SCMU Craiova a trecut de Steaua, chiar la București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS