8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiȘansa ne-a ocolit! SCMU Craiova, eșec dureros cu Lugoj în campionat

Șansa ne-a ocolit! SCMU Craiova, eșec dureros cu Lugoj în campionat

Din nou am luat un set, dar am încheiat fără punct câștigat cu Lugoj! Voleibalistele de la SCMU Craiova au avut parte de un meci cu adevărat nebun sâmbătă după masă, în Polivalenta din Bănie. Trupa lui Zlotea a cedat în fața Lugojului cu scorul de 3-1 (24-26, 34-32, 25-13, 25-14), la capătul unui meci în care, cu puțină șansă, punctele ar fi putut rămâne în Bănie. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Divizia A1.

Fetele antrenate de Lucian Zlotea au început perfect meciul și s-au distanțat în primul act al întâlnirii. Craiova a avut 16-10, însă vizitatoarele au revenit și au reușit să preia conducerea cu 18-16. S-a mers cap la cap apoi și setul a intrat în prelungiri. Oltencele au gestionat bine finalul și au trecut în avantaj pe tabelă după 26-24.

Setul doi a fost unul cum rar întâlnim. Disputa a fost echilibrată, cu ambele combatante la conducere și cu un final nebun. Craiova a avut două mingi de 2-0 (24-22), dar gruparea de pe malul Timișului a egalat situația pe tabela de marcaj și setul a intrat din nou în prelungiri. Ambele echipe au avut posibilitatea de a câștiga setul și s-a mers cap la cap până la 32-32! Lugoj a reușit în cele din urmă să egaleze situația la seturi, scor 34-32, iar de acolo totul s-a terminat.

Craiova a acuzat șocul și pe parchet a mai existat doar o singură echipă. Seturile 3 și 4 au fost dominate clar de oaspete (25-13, 25-14).

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează restanța cu Bacău, programată miercuri, 23 februarie, de la ora 14:00.

Citește și: SCMU a cedat la Galați, dar lupta la primele locuri nu s-a încheiat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS