11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU a cedat la Galați, dar lupta la primele locuri nu s-a încheiat

SCMU a cedat la Galați, dar lupta la primele locuri nu s-a încheiat

Din păcate, voleibaliștii Craiovei se întorc fără niciun punct din deplasarea de la Galați, de sâmbătă. Formația alb-albastră a câștigat doar un set pe terenul Arcadei, dar lupta a fost crâncenă pe tot parcursul meciului. La final, gazdele s-au bucurat de victorie și de cele trei puncte după 25-20, 25-17, 28-30, 25-23. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Divizia A1.

După ce a cedat în primele două seturi la 20 și 17, trupa lui Dan Pascu și-a ridicat brusc nivelul de joc și a reușit un act trei formidabil. S-a mers de la egal la egal, inclusiv în prelungiri, iar, într-un final, alb-albaștrii au revenit în meci după 30-28. În setul al patrulea, tot Craiova a avut inițiativa, dar pe final totul s-a schimbat la 180 de grade. Arcada a forțat, a reușit să întoarcă soarta jocului și a închis meciul la 23.

În urma acestui rezultat, SCMU a rămas cu 41 de puncte, pe poziția a treia în clasament, dar și cu un joc mai puțin disputat. Pentru gruparea din Bănia va urma un meci teoretic facil, pe teren propriu, cu Timișoara. Partida este programată miercuri, de la ora 16.30.

Citește și: Fără probleme la Mioveni. SCM Craiova a luat trei puncte importante din deplasare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS