10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCu un pas și jumătate în play-off! SCMU Craiova, victorie mare la Zalău

Cu un pas și jumătate în play-off! SCMU Craiova, victorie mare la Zalău

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au făcut un pas mare spre play-off-ul Diviziei A1. Formația alb-albastră a luat toate cele trei puncte pe terenul Zalăului, după o victorie cu scorul de 3-1 (25-22, 25-21, 21-25, 25-17) și astfel rămâne în luptă directă pentru locurile fruntașe din campionat. Acum, după acest eșec, Zalău și-a diminuat șansele la play-off, ceea ce înseamnă că trupa lui Dan Pascu se poate lupta și în acest an pentru medalii.

Toate cele patru seturi s-au disputat la intensitate maximă, dar Craiova a avut, în majoritatea timpului, un plus față de adversari. Atât în primul, cât și în al doilea act, alb-albaștrii au fost mult mai agresivi, au stat excelent și pe preluare și le-au pus mari probleme gazdelor.

După 2-0 la seturi, craiovenii s-au relaxat puțin, ceea ce le-a permis adversarilor să reintre în meci după actul al treilea, câștigat la 21. Chiar dacă moralul era unul bun după setul câștigat, SCM Zalău nu a mai avut nicio șansă până la final, pentru că jucătorii Craiovei au fost extrem de motivați și montați să câștige un meci mai mult decât important. La final, SCMU a închis meciul cu 25-17 și a luat toate cele trei puncte puse în joc.

Acum, cu 5 etape înainte de finalul campionatului regular, SCMU Craiova, cu 41 de puncte, se află la 13 lungimi distanță de Zalău, prima echipă sub linie. În runda următoare, oltenii vor primi vizita „lanternei roșii“ Timișoara.

Citește și: Dramatism total, rezultat dureros! Irina Begu, învinsă în semifinale la Sankt Petersburg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS